skip to Main Content

Email

Volvo-340-GL-te-koop-1-0.jpg Volvo-340-GL-te-koop-2-1.jpg

Te koop:

Na een flink aantal jaren moet er het nodige aan mijn 340 GL uit 1990 gebeuren. Helaas ontbreekt mij de ruimte om dit zelf met goed fatsoen te doen. Daarom hoop ik dat iemand anders wel die tijd en ruimte heeft om deze 340 op de weg te houden.

Het gaat hier om een 340 GL die is voorzien van in kleur meegespoten bumpers en zwarte raamlijsten rondom. Dit heb ik tot nu toe alleen bij de 360 gezien: dus wellicht is dit op een 340 een uitzondering en zeldzaamheid!

De auto moet nog gekeurd worden in verband met laswerk aan de bodem en het vervangen van een van de bladveerbevestigingspunten. Motorisch zijn al zaken als de rotor en dergelijke vervangen maar mogelijk moet ook de brandstofpomp worden nagekeken.
Vorig jaar is achter de linker wielkast opnieuw aangemaakt, de rechter moet nog wel gebeuren. Het interieur is netjes en vrijwel origineel. Verder zit er nog wel het nodige werk aan de auto alleen heb ik daarvoor niet een goede garage of andere ruimte.

Mijn streven is deze auto door te geven aan iemand die hem kan opknappen en mag daarom voor een gunstig prijsje weg.

De originele papieren en boekjes van de garage zitten erbij en de auto staat in Arnhem.

vragen: mail mij op: bcmbossink@gmail.com

Back To Top
X