Skip to content

Hoe zit dat nou, zo’n lidmaatschap?

Het verenigingsjaar bij V3C loopt van 1 januari t/m 31 december. De contributie wordt per jaar berekend. De hoogte van de contributie wordt door de ledenvergadering vastgesteld. Voor 2020 is het bedrag voor gewone leden € 39,50 bij handmatige overboeking en € 34,50 bij automatische incasso. Als nieuw lid betaal je daarnaast eenmalig € 10 entreekosten.

Bij aanmelding na 31 Augustus betaal je de helft van de normale contributie voor de rest van het jaar. Aanmeldingen in december worden per 1 januari verwerkt, zodat dan alleen voor het komende jaar betaald hoeft te worden.

Als lid kun je ook nog een huisgenootlid aanmelden, dat kost € 10 per jaar. Huisgenootleden mogen als gewone leden meedoen met clubactiviteiten, op het forum, etc. De enige voorwaarde is dat je op hetzelfde adres als het gewone lid moet staan ingeschreven bij de gemeente, en je krijgt geen eigen ledenpas of clubblad.

Klik hier om je aan te melden 

Zo werkt het:

Op het formulier moeten een aantal persoonlijke gegevens ingevuld worden. Vul het formulier altijd zo volledig mogelijk in, je kunt zelf bepalen welke informatie wel of niet aan andere leden getoond wordt (en deze instellingen zijn later altijd nog te wijzigen).

Onthoud het wachtwoord wat je onderaan invult goed. Dit heb je later nodig om met je lidnummer te kunnen inloggen.

Zodra de gegevens gecontroleerd en verwerkt zijn, krijg je een bevestiging met betalingsinstructies voor de contributie. Een machtiging voor automatische incasso juichen we toe! Zodra de betaling in orde is krijg je het lidnummer wat je samen met je zelfgekozen wachtwoord kunt gebruiken om in te loggen in het ledenmenu. Tevens ontvang je per post het welkomstpakket met daarin de laatste editie van de Volvoice, een achterruit sticker en een zijruit sticker.

Aanmelden huisgenootlid

Wil je een huisgenootlid laten toevoegen aan je lidmaatschap? Ga dan naar de pagina profiel wijzigen. Vul dan bij huisgenootlid de naam van je huisgenootlid in. Zodra je wijziging dan is verwerkt krijg je per mail een bevestiging met betalingsinstructies. Zodra de betaling is verwerkt ontvang je per post een nieuwe clubpas.

Geen lid? je kunt ook donateur worden:

Als je geen tijd of mogelijkheden hebt voor het bezoeken van evenementen, kun je er ook over denken om donateur te worden. De bijdrage is minimaal 15 per verenigingsjaar (mag altijd meer zijn…). Donateurs krijgen het clubblad thuisgestuurd, en kunnen gebruik maken van de uitgebreide functies van het V3C Forum. Gebruik van de ledenfuncties van de website en het bezoeken van evenementen is niet voorzien.

Opgeven als donateur kan door contact op te nemen met de ledenadministratie. Dit kan via email: ledenadministratie@volvo300club.nl

Dit is ook het adres voor alle overige vragen over aanmelding, opzegging en dergelijke.

Opzeggen voor het volgende verenigingsjaar moet schriftelijk of per email gebeuren voor 1 December. Opzeggen door de factuur niet te betalen is dus niet mogelijk.

Rekeningnummer

Contributiebetalingen, giften en betalingen voor de clubwinkel, kunnen gestort worden op de volgende rekening:

IBAN: NL26 INGB 0009 1853 55
T.n.v: Volvo 300 Club, URMOND

BIC/SWIFT: INGBNL2A

Back To Top