Skip to content

Email

De auto komt uit Italië en kan voor de aangeboden prijs naar Nederland worden vervoerd, waar ie dus vandaan komt. Neerlands trots. Het is een 5 deurs 345 met de eerste neus (pre-facelift).

Ik heb ook een mp4 van de auto met draaiende motor en waarbij de auto rijdt.

Ik ben zelf 343 liefhebber en wil op deze manier proberen de auto naar een liefhebber te brengen nu de auto in Italié waarschijnlijk gesloopt zal worden. Ik breng u in conatct met de verkoper en ik bied u contactgegevens van een betrouwbare vervoerder uit die contreien. Door mij worden geen kosten in rekening gebracht, behalve dat ik u verzoek de auto aan mij in Rotterdam te ‘showen’ nadat u deze heeft ontvangen en ingevoerd via RDW.

App me voor meer info of gewoon een gezellig gesprek over de volvo 300.

off topic:
Weet jij hoe die black beauty sportvelgen heten? Weet jij wie die te koop zou hebben? Andere velgen zijn overigens ook welkom als je denkt dat die misschien een goed alternatief zouden kunnen zijn. Een spoiler (op de achterruit van een 343) ben ik ook naar op zoek. En striping voor op de auto. En extra mistlampen en verstrakers voor voorop. Kun je me verder helpen? Stuur me dan ook een bericht. Mvgr,

Back To Top