Skip to content

Email

Bodemplaat-bestuurderskant-Pelleboer.-1059-x-1412-1.jpg Volvo-Pelleboer-klaar-voor-laatste-behandeling.-1412-x-1059-0.jpg

Zo, eindelijk eens wat opgeschoten! Dit is 1 van de 2 kaalgestripte late 3 deurs 340 die ik heb. Deze auto was ooit compleet. Zie je dingen die gedemonteerd zijn waar je belang bij hebt, benader me! Misschien heb ik het gedemonteerd klaar staan. Dit is wat rest. Let wel, het is bepaald NIET doorgeroest, echt hard! Zie foto!! Dit restant heeft ….. nogwel of zelfs …… een kenteken.

Had je meer belang gehad bij een kale auto waar niet in gezaagd is……heb dus nog een 2e kaalgestripte 3 deurs 340, niet op foto …… waarin dus niet gezaagd is, compleet. Echter NIET, helaas of gelukkig, met kenteken.

Mijn planning ……. wel meer dan eens uitgesteld, binnen 2 weken afscheid nemen van 1e op foto, 2e deze maand. Het is nu 9 september 2021. En ik kan bezorgen, aanhanger is niet gehuurd …. is mijn eigendom …… aanhanger compleet met ‘hutje’ staat nu in 1 van mijn (wel gehuurde) garages.

Groet,

Fred

Interesse? Wacht niet te lang. Vanaf oktober zou ik wel een heel druk kunnen zijn ….. terwijl ik nu tijd heb om het hele gevaarte op locatie te brengen.

Back To Top