skip to Main Content

Email

Deurklinken-0.jpg Klink-met-aankondiging-van-beperktere-levensduur.-1.jpg

Kortgeleden werd me gevraagd of ik nog deurklinken had. Deurklinken zijn niet te handig ontworpen. Dit kondigt zich aan met een zichtbare scheur, eindigt dat als men de deur wil openen, dat men een stuk metaal in de handen heeft…..en de deur van de auto is nog dicht …. en wordt even instappen via een andere deur. Deurklinken zijn onderdelen waar ik bij slopen bijzonder prioriteit aan gaf om die ‘veilig te stellen’. En dat loop dan op. Meer dan strategisch noodzakelijk. En nu we het koudere seizoen weer op gaan, is het risico weer groter, vooral als eea vastgevroren is. Dus niet getreurd, ik kan van dienst zijn, met het onderdeel. Montage, zit een trucje bij, maar laat ik graag over aan Garage Reinbergen, Gerard Reinbergen. En dan kun je weer je auto ‘normaal’ gebruiken. Prijzen vanaf 20 euro, waarbij zich het onheil aankondigt, overige voor 40 en 50 euro.

Back To Top
X