Ga naar hoofdinhoud

Email

Achterlichten-2e-type-mogelijk-ook-1e-type-hopenlijk-klein-genoeg..jpg

Set nette achterlichten van een 2e type, mogelijk (dus) ook eerste type.

Ik houd me alleen bezig met 3e type, dus niet bedoeling dat ik dit op voorraad ga houden.

Mijn vraagprijs …… 10 euro ….. verzendkosten ….. en vrije gift ☺ .

Zitten ook nog 2 knipperlichtjes bij voor op de spatschermen ….. had je niet bij 3e type ….. zaten in de bumper.

Als gezegd, niet de bedoeling dat ik deze achterlichten op voorraad ga houden. Dus reageer op tijd ……. mogelijk breng ik ze anders na het afvalbrengpunt …… voor mij op loopafstand. Op tijd reageren = deze maand ….. juli 2021.

Ben laatste dagen aan het reorganiseren geslagen. Heb 2 half gesloopte 340-ers staan, nog steeds, 3 deurs GL specials in smoke metallic, uiteraard van 1990, maar 1 is de laatste dagen een stuk lichter geworden. Legio onderdelen nu gedemonteerd klaar liggen. En de bodem is zo hard. Op de locatie heb ik elektrisch en een reciprozaag (lees ook sabelzaag) ter beschikking.

Back To Top