Eindejaarsspectakel
Meerdaags evenement: van 11-12-2010 tot 12-12-2010
Locatie: Blokhut Hengelo

Dit is een door V3C georganiseerd evenement

Eindejaarsspectakel:

Meerdaags evenement: weekend van 11/12 december 2010
Locatie: Twente

Dit is een door V3C georganiseerd evenement

Dag 1:

Het startpunt is bij Markelo 13:00, stationsweg 22.

Het is de bedoeling te beginnen met een oer Twentsche sport in de open lucht in een bosrijke omgeving (dus houd hier alvast rekening mee qua kleding en schoeisel). Deze activiteit duurt ongeveer 3 uur, waarbij er tijdens de sport ook aan de inwendige mens wordt gedacht.

Na deze gezellige doe-middag vertrekken we richting Hengelo over mooie Twentsche binnenwegen. Hierbij is er gelegenheid om de diverse pittoreske plaatsjes aan doen, welke zullen worden aangegeven op een bij vertrek uit te geven voorstel routeomschrijving naar Hengelo.

Vanaf 18:00 bent u welkom aan de Twekkeloweg 266. Vanaf 19:00 zullen er diverse warme gerechten klaar staan, waarna de gevulde mens gezellig kan bijkletsen, rond warm knetterend vuur.

Daarna kan aan een welverdiende nachtrust begonnen worden. Hiervoor is in de accomodatie een ruimte ingericht.
Deze ruimte is zowel geschikt voor kinderen als volwassenen en voldoet aan de nieuwste eisen van bouw en veiligheid

Dag 2:

Ontbijt wordt geserveerd met een extra typisch Twentsche lekkernij.

Als de buikjes, wederom, goed gevuld zijn, vertrekken we voor een mooie toerrit richting de achterhoek. Aan het einde van de rit zullen er nog andere antieke voertuigen te bewonderen zijn, zelfs de mogelijkheid om mee te rijden.

De organiserende leden,

Laurens Post en Freddy de Wildt

EVC Mededeling:

Het is mogelijk om dagdelen mee te doen, waarvoor dan ook andere prijzen gelden. We hopen hiermee tegemoet te komen aan individuele wensen om zo breed mogelijk toegankelijk te zijn.

Bijdragen voor -> leden niet leden
Hele weekend 30,= 40,=
Vanaf avondeten 15,= 25,=
Zondag, niet leden 0,= 5,=

Voor na het zaterdagavond eten hebben wij een gezellig samenzijn geplant met open vuur buiten. Voor de consumpties daarbij doen wij een beroep op een ieder van zijn eigen cq eigen regio
een specialiteit mee te nemen.

Via het forum kunt u eventueel met andere geïnteresseerden afspreken. Klik op deze link om direct naar de discussie te gaan.

Sponsors  |  Gebruiksaanwijzing  |  Credits & Copyright