Beemdrit
Datum: 01-06-2009
Locatie: Liempde

Dit evenement wordt niet door V3C zelf georganiseerd!

Aan alle Volvo-Klassieker-liefhebbers,

2de Pinksterdag : De Jaarlijkse Brabantse Oldtimerdag in Liempde

Met honderden deelnemers op tweede Pinksterdag een nostalgische activiteit met o.a. oude brommers, solexen, fietsen enz. enz. Kom en ruik de dag, proef de sfeer en bekijk de heilige koeien van weleer. Ook aan de klein jong is gedacht o.a. met oude kermisattraktie's.

Ook dit jaar zal De Beemd weer de Volvo Klassiekerrit organiseren. De rit wordt weer gereden in de ochtend van de 2e Pinksterdag en start weer in het Brabantse Liempde.

Elk jaar op 2e Pinksterdag organiseert de vereniging Terug in dun Tèd een oldtimerrit (de Keistampersrit) en voorafgaand aan deze rit organiseert De Beemd alweer voor de vijfde keer de Volvo Klassiekerrit. Alleen voor Volvo�s dus (ongeacht de leeftijd van de Volvo).

Deelname aan de Volvo Klassiekerrit geheel gratis (de oldtimerrit die daarna van start gaat, is niet gratis) en ontvangen de aangemelde deelnemers ook dit jaar weer een gratis lunchpakket van De Beemd.

Meer informatie vindt u op www.terugindunted.nl en www.debeemd.nl

U kunt op http://www.terugindunted.nl/pub/oldflyer3.pdf een deelnameformulier downloaden. Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Deze dient u uiterlijk één week vóór 2e Pinksterdag ondertekend via de post in te sturen aan het juiste adres (zie inschrijfformulier)

Voor meer informatie over de Brabantse Oldtimerdag, kunt u op http://www.terugindunted.nl/pub/oldflyer1.pdf het informatieformulier downloaden.

We wensen u een prettige dag.

Met Volvo Groet,
Paul en Erik
EVC-V3C
Sponsors  |  Gebruiksaanwijzing  |  Credits & Copyright