Taxatiedag Noord 2009
Datum: 16-05-2009
Locatie: Heerde

Dit is een door V3C georganiseerd evenementDe Taxatiedag Noord 2009!!

Waarom Taxeren? In geval van een schade overstijgen de herstelkosten al snel de 'dagwaarde' uit het boekje van de verzekeraar. En dat komt ons als liefhebbers vaak duur te staan, omdat je zelfs bij een tip-top gerestaureerde auto op die manier bij een schade buiten eigen schuld alles in één keer kwijt kunt zijn. Om ook schades door andere oorzaken af te dekken kun je een all-risk of casco verzekering afsluiten, maar daar heb je ook een taxatierapport voor nodig. Taxeren is dus ontzettend belangrijk voor het behoud van onze dierbare klassiekers!

In het verleden zijn al enkele Taxatie-evenementen georganiseerd in Weert, waar al veel leden op af gekomen zijn.

Om een bredere groep aan clubleden van dienst te zijn, hebben we besloten om dit jaar een noordelijke en een zuidelijke taxatiedag te organiseren. De Taxatiedag Noord vind het eerst plaats, en zal worden gehouden op 16 mei vanaf 10:00u bij de ouders van Steven Meijer, in Heerde.

De taxatie wordt verricht door A.C. Wisse van InterClassic's. In totaal zijn er 8 tot 10 plaatsen beschikbaar, dus schrijf je wel spoedig in! Lidmaatschap van de club is vereist!

Een kopie van deel I en deel II van het kenteken, moeten meegenomen worden. Ook moet er op dit zelfde kopie vermeld of bijgevoegd worden:

- Af fabriek gemonteerde accessoires.
- Extra geluidsinstallatie
- Wijzigingen aan bijvoorbeeld motor, body, onderstel
- Documentatie van een (deel)-restauratie

Info:

Wat: Taxatiedag Noord 2009
Waar: Assendorperstraat 25,
8181 SJ, Heerde
Wanneer: 16-05-2009
Kosten: 80 euro
Inschrijven: Vóór 09-05-2009 via EVC@volvo300club.nl, onder vermelding van lidmaatschapsnummer, type auto, bouwjaar en kenteken

Graag zouden we via deze weg Steven Meijer en zijn ouders willen bedanken voor hun medewerking in deze.

Tot ziens, op het evenement!

Met vriendelijke groet,

Paul Galama & Erik van Oostveen
De Evenementen Commissie!


Sponsors  |  Gebruiksaanwijzing  |  Credits & Copyright