Culineair Vol(vo) weekend!
Meerdaags evenement: van 13-12-2008 tot 14-12-2008
Locatie: Omgeving Hengelo Overijssel

Dit is een door V3C georganiseerd evenement


Geachte Leden!

Vanuit de Evenementen Commissie hebben we besloten dat December niet voorbij kan gaan, zonder leuk evenement.

In samenwerking met Laurens Post is er onlangs dus een idee tot uitwerking gekomen. We kunnen een weekendje kokkerelen en overnachten, in een knusse blokhut!

Vanaf 17:00 zijn we welkom op de locatie. Het is de bedoeling dat we allen een gerecht voorbereiden(De verdeling wordt na inschrijving gemaakt). Zodoende kunnen we lekker smikkelend en smullend de avond in gaan. Nadat we onze buikjes lekker vol hebben gegeten, kunnen we knus en gezellig uitbuiken bij het kampvuur! De blokhut ligt dicht bij het centrum. Dus 's Avonds kunnen de mensen die willen, 's avonds de kroeg in duiken!

Er is slaapplek voor ruim 40 mensen, dus we hopen dat er nog veel inschrijvingen volgen. Er zijn 2 zalen: De vroege slapers, en diegene die de nacht graag uitzingen. 's Ochtends is het ontbijt volledig verzorgd. En de rest van de dag blijft open voor een leuke rit, kofferbakverkoop of gezellig theeleuten.

Voor diegene die niet het hele weekend kunnen: Eerder of later komen is geen probleem. Geef het wel even door bij inschrijving.

Introduce's, partners en nageslacht is allemaal welkom!

Wie?: In samenwerking met Laurens Post, Laurens: Bedankt voor je inzet!
Wat?: Het culineaire uitje voor de Volvo 300 liefhebber!
Waar?: Omgeving Hengelo (exacte locatie volgt na inschrijving)
Wanneer?: Vanaf 17:00 13dec. t/m 14dec
Kosten?: Leden: 3,- Niet leden/introduce 5,-
Inschrijven?: Inschrijven graag via EVC@volvo300club.nl of bellen met Erik van Oostveen: 0630826391.

Opgeven kan tot Donderdag 11 December!

Denk er wel aan dat het clubgebouw in goed vertrouwen is verhuurd, en ook de buren graag bevriend gehouden worden. Gezelligheid is 1 ding, herrie is heel wat anders!

Met vriendelijke groet,

De Evenementen Commissie,
Erik van Oostveen & Paul Galama


Sponsors  |  Gebruiksaanwijzing  |  Credits & Copyright