De 2e Taxatiedag 2008!! (vol)
Datum: 30-08-2008
Locatie: Weert

Dit is een door V3C georganiseerd evenementDe 2e Taxatiedag 2008 !!

DIT EVENEMENT IS VOL! INSCHRIJVEN IS NIET MOGELIJK.

De intresse voor de eerste taxatiedag was groots. Het bleek al snel dat het te veel was voor één dag. François Aben heeft na een zeer succesvolle eerste keer, opnieuw het initiatief in handen genomen. Via deze weg wil ik François hiervoor ook bedanken, en wij zien het vervolg graag te gemoed!

De herstelwaarde in geval van schade overstijgd al snel de dagwaarde uit het boekje van de verzekeraar onder andere. En dat komt ons als liefhebbers vaak duur te staan. Taxeren is dus ontzettend belangrijk voor onze dierbare klassiekers.

30 Augustus zijn we welkom in Weert, bij François thuis. De taxaties zullen starten om 10 uur, en er is ruimte voor 8 autos. Er zijn al enkele plekken ingevuld. Geef je dus snel op als je geintresseerd bent! François wil graag benadrukken dat het hier gaat om liefhebberij, en dat handelaars gedachtes achterwegen zouden moeten blijven.

Een kopie van deel I en deel II van het kenteken, moeten meegenomen worden. Ook moet er op dit zelfde kopie vermeld of bijgevoegd worden:

Af fabriek gemonteerde accessoires.
Extra geluidsinstallatie
Wijzigingen aan bijvoorbeeld motor, body, onderstel
Wocumentatie van een (deel)-restauratie

Kosten komen neer op 80 euro, aan taxatiekosten.

Als je nog vragen hebt, of je wilt opgeven voor dit evenement, neem dan contact op met François Aben, te bereiken op het telefoonnummer: 0495-535420, of mail: francoisaben@hetnet.nl.


Wie: François Aben
Wat: De 2e Taxatiedag 2008
Waar: Bij François in Weert
Wanneer: 30-08-2008
Kosten: 80 euro


Tot ziens, op het evenement!

Met vriendelijke groet,

Paul Galama & Erik van Oostveen
De Evenementen Commissie!2 foto's, gemaakt door een van onze leden:Sponsors  |  Gebruiksaanwijzing  |  Credits & Copyright