De Beemdrit
Datum: 12-05-2008
Locatie: Het dorp Liempde

Dit evenement wordt niet door V3C zelf georganiseerd!

Beste Volvo-klassieker-liefhebbers,

Graag willen wij uw leden weer uitnodigen om mee te doen aan de Volvo Klassiekerrit, die traditioneel op 2e Pinksterdag (dit jaar 12 mei) wordt gehouden. De Volvo Klassiekerrit is een onderdeel van de Oldtimerrit die door de groep Terug in dun Tèd vanuit Liempde wordt georganiseerd. De Volvo Klassiekerrit vertrekt vóór de Oldtimerrit uit en het is de bedoeling dat hier alleen Volvos aan mee doen (overigens ongeacht de leeftijd van de Volvo, dus ook een nieuw model is welkom).

Meestal gaat de Volvo-rit om 10.30 uur van start vanuit de kern van het dorp Liempde. Overigens is hier de hele dag van alles te doen, kijk voor meer informatie op www.terugindunted.nl. De deelnemers aan deze rit zullen weer pauzeren in ons Inspiration Center te Best, waar op deze dag het Kunst en Curiosa Evenement wordt gehouden. Niet alleen is er gelegenheid voor het laten taxeren van allerlei waardevolle voorwerpen zoals schilderijen, boeken, aardewerk en munten, maar ook klassieke autos. Er is nl. een taxateur aanwezig, die op uw verzoek uw klassieke Volvo van een richtprijs kan voorzien. Deelname kost 5, maar entree is natuurlijk gratis.

Inschrijven kan bij voorkeur per email(susannewijnen@debeemd.nl), of anders per fax (0499-397676) of per post (Postbus 184, 5600 AD Eindhoven).
Een inschrijfformulier kun je eventueel ook via evc@volvo300club.nl opvragen.

Degenen die ingeschreven hebben, ontvangen ± anderhalve week van tevoren de uitnodiging met specificaties.

Meer informatie vindt u ook op onze site: http://www.debeemd.nl

Sponsors  |  Gebruiksaanwijzing  |  Credits & Copyright