Nationale Oldtimer Festival
Datum: 16-09-2007
Locatie: Circuitpark Zandvoort

Dit evenement wordt niet door V3C zelf georganiseerd!

Hierbij heb ik het genoegen om uw club(leden) uit te nodigen voor het Nationale Oldtimer Festival (NOF) van zondag 16 september as. op het Circuit Park Zandvoort!

Deelname aan het NOF is in principe open voor Merkenclubs, die ook leden hebben met het nadrukkelijke accent op auto's van 25 jaar of ouder!

Deze leeftijdsgrens is dus geen harde grens, maar eerder een richtlijn! Immers er zijn genoeg voorbeelden van 'Moderne Klassiekers' van bv 20 jaar oud, die natuurlijk ook van harte welkom zijn!

BV:

BMW 635 CSI (1988)

Alfa Romeo Spider 2 liter (1987)

Lancia Delta Intergrale (1988)

Kosten en condities voor deelname aan het NOF:

Entree per op voorhand door de Club aangemelde auto is gratis, inclusief de bestuurder van deze auto!

Elke overige passagier betaalt 10 euro per persoon (normaal 15 euro, dus 5 euro korting!). Kinderen onder 12 jaar gratis!!!

Clubs die 10 auto's of meer inschrijven kunnen krijgen, indien gewenst, de beschikking over een gratis marktkraam!

Rijden op de baan:

Clubleden die willen rijden, kunnen daarvoor ter plekke een kaart voor kopen. Kosten: 25 euro per 25 minuten.

Tijdens het vrijrijden op de baan is maximaal een passagier (vanaf 16 jaar of ouder!!!) toegestaan! Wisselen van passagier tijdens de sessies is toegestaan, alleen in de pitlane!!

Het gebruik van Veiligheidsgordels is verplicht (indien aanwezig!), tenzij de aanwezigheid hiervan bij de betreffende auto destijds wettelijk niet niet verplicht was!

Gezien het hier een 'circuitverkenning' betreft voor klassieke auto's is het dragen van een helm niet verplicht, maar wordt het wel sterk aangeraden!!

Snelle auto's en 'langzamere auto's' zullen in aparte sessies rijden. Dus niet allemaal doorelkaar! Tijdschema's worden vastgesteld na sluitingsdatum van inschrijving (zie onder!)!!!!

Men kan per auto meerdere sessies van 25 minuten inkopen, maar vol=vol!

Tevens is er de mogelijkheid voor de Clubs om exclusief baantijd voor de Club zelf in te kopen, kosten hiervan 2000 euro per 30 minuten incl. btw. Als Club kunt u dan (in overleg) zelf bepalen hoe die tijd op de baan in te vullen!

Concours D'Elegance

Daarnaast nodigen we u ook van harte uit om uw mooiste klassiekers in te schrijven voor het grote Concours d'Elegance dat we op de paddock gaan organiseren! Iedere door u ingeschreven auto kan hier gratis aan deelnemen, maar geef aub aan welke leden er tevens aan het concours willen deelnemen, zodat we daar geen aparte mooie ruimte voor kunnen reserveren op de paddock!!

De ruimte op de paddock is beperkt en deelname (auto+bestuurder) is gratis, daarom ons vriendelijk verzoek om alleen die leden aan te melden, die serieus van plan zijn om daadwerkelijk te komen!

Inschrijven (sluitingsdatum: 31 augustus 2007!!!)

Kan uitsluitend per mail naar evc@volvo300club.nl onder vermelding van:

Adres .........

Contactpersoon ........

Telelefoonnummer .........

Email ........

Ik reken net als in het voorjaar op veel aanmeldingen en hoop u hiermee wederom voldoende te hebben ingelicht en zie uw inschrijving met grote belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,
William de Groot.
V3C evenementen coordinator.
Sponsors  |  Gebruiksaanwijzing  |  Credits & Copyright