Oldtimershowdag in Best
Datum: 20-05-2007
Locatie: Op 20 mei 2007 organiseren we van TOON VERTIER op

Dit evenement wordt niet door V3C zelf georganiseerd!


Geachte clubleden,

Graag wil ik het volgende onder u aandacht brengen.

Op 20 mei 2007 organiseren we van TOON VERTIER op de Broekdijk in Best een OLDTIMERSHOWDAG. Op deze dag zal de Brabantse gezelligheid hoog in het vaandel staan. Onderstaand hebben wij verkort weergegeven hoe de dag zal verlopen. Na het inschrijven ontvangt u een rally schild en uiteraard een kopje koffie � thee met iets lekkers. Dan is er de mogelijkheid om de pronkstukken te bewonderen. Vele merken zullen vertegenwoordigd zijn. Als een ieder weer van alles heeft gezien en leuke ideeën heeft opgedaan, vervolgen we het programma met een gezellige rit door het meierijse populierenland. De rit voert bovendien langs alle bezienswaardigheden in de omgeving. De OLDTIMERSHOWDAG wordt ondersteund door muziek verenigingen uit de omgeving en er zijn springkussens aanwezig voor de kinderen. Er is voldoende mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten in de omgeving, waaronder een bezoek brengen aan het Klompenmuseum - Dierenpark � Toon Vertier � etc. Voor de oldtimers is er een speciale ruim opgezette parkeerplaats.

Indien u of de vereniging wilt deelnemen aan deze dag dan mag u deze mail invullen en sturen naar info@toonvertier.nl of retour sturen, even telefonisch contact opnemen kan ook via nr. 0499 31 01 81 zodat wij voor 15 mei op de hoogte zijn van het aantal deelnemers. Er zal aan u een bijdrage worden gevraagd van � 10.00 per auto incl. bestuurder en � 5.00 per extra inzittende. Onderstaand is een verkorte versie van het programma weergegeven en in de bijlage vindt u een routebeschrijving.


Locatie en datum
Broekdijk 10 BEST 20 mei 2007

Inschrijven van 09:00 uur tot 11:00 uur ** PS voor 11:00 uur aanwezig zijn.!


Hierbij ontvangt u een kopje koffie � thee met iets lekkers en een verrassingspakket.

Rit rijden vanaf 11:00 uur tot 13:00 uur

Tocht voert door het meijereise populierenland met 4 kerndorpen ca. 60 km. Incl pauze met consumptie. Bij terugkomst wordt er aan de inwendige mens gewerkt.

Show 13:30 uur tot 15:30 uur met muzikale ondersteuning

Prijsuitreiking ca 15:45 uur

Het onderstaande inschrijfformulier graag voor 15 mei 2007 retour mailen of versturen naar;

Oldtimershowdag

Toon Vertier

Broekdijk 10

5681 PG BESTNaam : ___________Woonplaats : ___________E-mail : ___________Telefoon : ____________Merk auto : ____________Kenteken : ___________ Bouwjaar:___Aantal inzittende : ____________Voor extra informatie kunt u contact opnemen met Ton van Laarhoven of Anouk Cras


Sponsors  |  Gebruiksaanwijzing  |  Credits & Copyright