Volvo klassiekerrit in het Brabantse Liempde.
Datum: 28-05-2007
Locatie: Een mooie toertocht door het Brabantse land. Het

Dit evenement wordt niet door V3C zelf georganiseerd!

Aan alle Volvo-Klassieker-liefhebbers,

Ook dit jaar zal De Beemd weer de Volvo Klassiekerrit organiseren. De rit wordt weer gereden in de ochtend van de 2e Pinksterdag (dit jaar op 28 mei) en start weer in het Brabantse Liempde.

Elk jaar op 2e Pinksterdag organiseert de vereniging Terug in dun Tèd een oldtimerrit (de Keistampersrit) en voorafgaand aan deze rit organiseert De Beemd alweer voor de vijfde keer de Volvo Klassiekerrit. Alleen voor Volvo�s dus (ongeacht de leeftijd van de Volvo).

Aangezien het de vijfde keer is dat De Beemd de rit organiseert, zal de tocht een extra feestelijk tintje krijgen. U vindt hierbij het inschrijfformulier. Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst, dus vul het in of zorg dat de gegevens snel bij ons terecht komen. De bevestigingen op de inschrijvingen versturen wij begin mei.

Overigens is deelname aan de Volvo Klassiekerrit geheel gratis (de oldtimerrit die daarna van start gaat, is niet gratis) en ontvangen de aangemelde deelnemers ook dit jaar weer een gratis lunchpakket van De Beemd.

Meer informatie vindt u op www.terugindunted.nl en www.debeemd.nl

Heeft u vragen, neem dan even contact met ons op.

Met vriendelijke groeten,


Een verzoek tot het versturen van een inschrijfformulier kan ook naar evc@volvo300club.nl
Sponsors  |  Gebruiksaanwijzing  |  Credits & Copyright