Rijvaardigheidstraining
Datum: 13-10-2019
Locatie: Prodrive Academy Lelystad

Dit evenement wordt niet door V3C zelf georganiseerd!

Beste mensen van de Volvo 300 Club,

Hierbij nodigen Maarten Papegaaij en Sybo Bruinsma je graag uit voor de rijvaardigheidstraining. Hieronder geven we de nodige informatie.

Datum: 13 oktober.
Aanvang: ontvangst: 12:30 uur, optionele lunch vanaf 12:00 uur
Eindtijd: rond 17:00 uur, daarna afsluitende borrel
Locatie: Prodrive Academy, Pelikaanweg 46, 8218 PG Lelystad

(*) Nog onder voorbehoud, afhankelijk van inschrijvingen en bevestiging door Prodrive en de beide organisatoren. De definitieve datum wordt later gecommuniceerd.

Programma

Het programma is als volgt:

12:00 uur: optioneel, lunch
12.30 uur: ontvangst met koffie en thee
13:00 - 14:00 uur: audiovisueel theorie gedeelte
14:00 - 15:00 uur: ongeval vermijding, remmen en uitwijken
15:00 - 16:00 uur: anti-slip oefening
16:00 - 17:00 uur: gladde helling en gladde bocht
17:00 uur: afsluitende, gezamenlijke borrel

Prodrive Academy is een bekende aanbieder van allerlei rijvaardigheidstrainingen. Het bestaat al 26 jaar. Er werken ervaren en gecertificeerde trainers. Voor meer informatie over Prodrive Academy verwijzen we naar hun website: www.prodriveacademy.nl.

Aanvullende informatie

U rijdt met uw eigen auto. Dat is bij voorkeur een Volvo 300, maar in overleg zijn andere auto's ook welkom. Er zijn ook mogelijkheden om met een huurauto van Prodrive mee te doen. Nadere informatie kan bij Prodrive verkregen worden.

Passagiers/bijrijders/toeschouwers zijn ook welkom. Als ze niet rijden, zijn daar geen kosten aan verbonden, behalve voor lunch en catering (zie hierna). Als ze zelf willen rijden, zal er pro rata betaald moeten worden.

U kunt met uw eigen auto of met een lease-auto de baan op. Er zijn geen aanpassingen aan de auto nodig. Er is geen rolkooi, helm, brandblusser of iets nodig. De auto moet voorzien zijn van een geldig kenteken met een geldige verzekering en APK. De bestuurder moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

Prodrive adviseert vrijetijdskleding en waterbestendig schoeisel te dragen en een zonnebril mee te nemen.

Het risico op schade of letsel is minimaal, maar kan nooit helemaal uitgesloten worden. Er is geen sprake van snelheidsproeven of een competitie-element, dus de reguliere verzekering blijft van toepassing. Aanvullend zijn alle auto's door Prodrive speciaal/secundair extra casco verzekerd. Het eigen risico daarbij is € 1000,-. Die verzekering geldt echter niet voor schade of letsel als gevolg van eigen schuld, nalatigheid of roekeloosheid. Deelname is voor eigen rekening en risico. Ook Maarten Papegaaij en Sybo Bruinsma aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade of letsel. Deze activiteit wordt niet georganiseerd door het Volvo 480 Forum, het Volvo 480-Register, een andere club of vereniging, of een bestuurder of commissaris daarvan. Inschrijving betekent instemming met deze voorwaarden.

Na afloop ontvangt u een certificaat van Prodrive.

Kosten

De kosten per auto per bestuurder bedragen € 130,-. De optionele lunch kost € 16,- per persoon. Catering bij ontvangst en afsluiting voor eventuele passagiers/bijrijders: € 12,50.

De kosten zijn bij vooruitbetaling verschuldigd. Sybo Bruinsma zal de financiën verzorgen. Zodra de datum definitief is, zal hij een betalingsverzoek sturen. Inschrijving is pas definitief als de betaling is gedaan. De training wordt gegeven per groep van 10 personen. De groep of groepen worden ingedeeld op volgorde van betalingstijdstip.

Met dit programma verwachten Maarten en Sybo dat iedereen een nuttige, leerzame, enerverende en gezellige dag zal hebben.

Vriendelijke groeten,Sybo Bruinsma
mede namens Maarten Papegaaij
Sponsors  |  Gebruiksaanwijzing  |  Credits & Copyright