Nachtrit
Datum: 06-10-2018
Locatie: Eindhoven

Dit is een door V3C georganiseerd evenement

Nachtrit Volvo 300 Club 2018
De nachtrit van de Volvo 300 Club heeft sinds jaar en dag een vaste plaats op de agenda gekregen; een herfstelijke puzzeltocht. Dé toertocht en puzzeltocht voor de Volvo 300 liefhebber, een eer dat ik deze dit jaar mag organiseren.

De Volvo 300 Club en ik nodigen u bij deze uit voor deelname aan deze tocht op zaterdag 6 oktober 2018. We zullen bijeen komen rond 19:30 uur op Eindhoven Airport, om rond 20:00 uur te starten met de tocht. De eindlocatie is een prachtige historische dorpskern, welke u zelf aan de hand van de route-omschrijving gaat ontdekken!

Het thema van deze rit is, uiteraard, de Volvo 300-serie. Voor wie bekend is met onze jaarlijkse puzzeltocht gaat deze editie wellicht net wat anders zijn dan andere jaren. U gaat namelijk zelf de route bepalen aan de hand van puzzeltjes, kryptische omschrijvingen en tekeningen van de situatie. Zoals een goede puzzeltocht hoort te zijn is deze uiteraard zo in elkaar gestoken dat dit prima te doen voor de beginner, maar ook uitdagend genoeg voor de ervaren chauffeurs en navigatoren.

We starten rond 20:00 uur op de Spotterplaats met een mooi uitzicht op Eindhoven Airport. Deze plaats is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg A2/N2 afslag Eindhoven Airport. Afhankelijk van de snelheid van het oplossen van de vragen en puzzeltjes zult u tussen 00:00 uur en 01:00 uur arriveren op de eindbestemming. Met de eindbestemming is rekening gehouden dat u ook dan weer vlot op de snelweg richting huis bent.

Voor deze tocht zijn geen hulpmiddelen vereist, hoewel een zaklamp en een navigator handig kunnen zijn. U krijgt alle nodige hulpmiddelen en een aandenken uitgereikt bij aanvang van de tocht. Deelname is gratis.

Startlocatie:
Spottersplek (parkeerplaats)
Spottersweg 1
Eindhoven

Let op! Aanmelding is verplicht op evc@volvo300club.nl

Bart Bierens,
Namens evenementenbeheer Volvo 300 Club
Sponsors  |  Gebruiksaanwijzing  |  Credits & Copyright