Volvo Klassieker Beurs
Meerdaags evenement: van 23-09-2017 tot 24-09-2017
Locatie: Rosmalen

Dit evenement wordt niet door V3C zelf georganiseerd!

De Volvo Klassieker Beurs 2016 (VKB) wordt gehouden op zaterdag 23 en zondag 24 september van 10.00 tot 17.00 uur in het autotron van Rosmalen.

Iedereen met belangstelling voor klassieke Volvo's is welkom, een lidmaatschap is niet vereist.


Website: http://www.volvobeurs.nl

In de afgelopen jaren is de VKB uitgegroeid tot een van de grootste evenementen voor klassieke Volvo's. Georganiseerd door Volvo liefhebbers onder leiding van de Volvo Klassieker Vereniging.

Op de VKB vindt u klassieke Volvo's en bijbehorende onderdelen, maar ook verwante artikelen zoals smeermiddelen, gereedschappen, literatuur en miniaturen. Naast onderdelenleveranciers, restaurateurs, autobedrijven, handelaren in automobilia en particuliere aanbieders zijn ook de Nederlandse en Belgische Volvo verenigingen vertegenwoordigd. Bezoekers krijgen zo een goed beeld krijgt van het Volvo klassieker gebeuren.


Stand van de Volvo 300 Club
Uiteraard is de V3C er ook dit jaar weer bij. De 300-serie mag niet ontbreken in dit Volvocircus.

Daarnaast zijn er altijd een of meerdere aanspreekpunten voor diegenen die geinteresseerd zijn in 'ons' verhaal. Het verhaal van de compacte Nederlandse Volvo. Hiermee presenteren we ons als enthousiaste en levendige club, die zich prima kan meten met de clubs van de 'grotere jongens'.

Het thema dit jaar is 'op vakantie'!


Sponsors  |  Gebruiksaanwijzing  |  Credits & Copyright