Volvodrive treffen
Datum: 05-06-2017
Locatie: recreatiepark Aquabest, best

Dit evenement wordt niet door V3C zelf georganiseerd!

Volvodrive Treffen 2017!

Beste Volvo-enthousiast,

Volvodrive Magazine organiseert op 5 juni 2017 (Tweede Pinksterdag) de tweede editie van Volvodrive Treffen. Evenals vorig jaar is Volvodrive Treffen gratis toegankelijk voor alle bezoekers, ook voor wie (nog) niet in het bezit is van een Volvo. Het evenement is een internationaal Treffen, bedoeld voor alle Volvo-rijders - van klassiekers, youngtimers, en aangepaste Volvo’s tot recente modellen - die zich verzamelen op het recreatiepark Aquabest, gelegen aan de A2 in Best nabij Eindhoven.

De eerste editie van Volvodrive Treffen in 2016 was al een ongekend succes, maar in 2017 pakken we nog grootser uit. Uiteraard maakt de bezoeker met zijn of haar Volvo het evenement tot een succes, maar naast alle verzamelde auto’s hebben we de activiteiten voor groot en klein flink uitgebreid. Op ons Volvo-plein presenteren we wederom een aantal speciale en unieke Volvo’s. Maak kennis met de complete line-up van de nieuwe modellenlijn en beleef verschillende demonstraties op het gebied van autoverzorging. Verder tal van kraampjes met accessoires, tweedehands ‘schone’ onderdelen, boeken, brochures en miniaturen. Net als vorig jaar kun je ook bij de stand van Volvodrive Magazine terecht. Mede dankzij het succes van het afgelopen jaar hebben zich inmiddels al een aantal Volvo-clubs en -verenigingen aangemeld die zich in de omgeving van het Volvo-plein zullen presenteren.

Kortom, de tweede editie van Volvodrive Treffen wordt een nog groter en gevarieerder Volvo-feestje voor de liefhebber van alle leeftijden. Kom je ook?

Locatie - recreatiepark AQUABEST
10.00 uur - 16.00 uur

Verdere informatie:

Gratis entree

• Volvodrive Treffen is gratis toegankelijk voor elke bezoeker. Iedereen die in het bezit is van een Volvo maakt deel uit van het Treffen dat gehouden wordt op het recreatiepark Aquabest, gelegen aan de A2 in Best nabij Eindhoven.
• Bezoekers die geen Volvo rijden, maar wel een bezoek brengen aan het evenement kunnen hun auto buiten het recreatiepark parkeren op de daarvoor bestemde parkeerterreinen.
• Volvodrive Treffen wordt mogelijk gemaakt dankzij alle Volvo-rijders die het evenement bezoeken, Volvo Car Nederland, deelnemers die een stand of kraam bemannen en tal van vrijwilligers die ons meehelpen het evenement tot een succes te maken.

Sponsors  |  Gebruiksaanwijzing  |  Credits & Copyright