Elandrun *inschrijving geopend*
Datum: 02-04-2017
Locatie: midland circuit

Dit evenement wordt niet door V3C zelf georganiseerd!

http://www.elandrun.nl/

Waar? Midlandcircuit, Talingweg 89 Lelystad
Wanneer? Zondag 2 april 2017
Blijf op de hoogte: Volg het evenement op FACEBOOK

We verwachten veel animo voor deelname aan de Elandrun. Er kunnen max. 80 deelnemers meedoen. Hou daarom goed in de gaten wanneer de inschrijvingen starten. Mogelijk zal er geloot moeten worden. Het is een openbaar evenement, niet voorbehouden aan 850 club leden.

Niet meedoen? Dan is het wel heel erg leuk om te kijken. Kijken is gratis. Voor deelname aan de Elandrun zal een bijdrage worden gevraagd. Deze zal tussen de 30-35 liggen.

Verder doen wij ons best om op het terein om het circuit heen wat activiteiten te plannen. Er zal bijvoorbeeld een springkussen aanwezig zijn voor de kleine Elandjes. Heb je een eigen onderneming en/of heb je iets te promoten? Vraag naar de mogelijkheden voor het huren van een kraam.

Contact met de organisatie van de Elandrun: Elandrun@volvo850club.nl

Tot zondag 2 april a.s.!

inschrijving

Inschrijven is mogelijk t/m vrijdag 24 maart
Stuur een mail naar evc@volvo300club.nl

kosten
De kosten voor deelname aan de Elandrun zijn EUR 28,00 per transponder/klassements inschrijving. Wanneer u zich met dezelfde auto voor meerdere klassementen inschrijft zal een 2e transponder moeten worden ingeschreven a EUR 28,00. Bijvoorbeeld: Wanneer u en uw partner beiden met dezelfde auto mee willen rijden, dan schrijft u zich in voor de Ladies-cup & de klasse waarin uw auto valt. Toegang voor toeschouwers is gratis. Voor de kinderen is ook vertier.


eisen

Deelname aan de Elandrun kan alleen onder de volgende
voorwaarden:
- Het dragen van een Helm is verplicht
- Het ingeschreven voertuig is minimaal WA verzekert
- Na ondertekenen afstandsverklaring aansprakelijkheid
- Na betaling deelnamegelden
- Na keuring technische commissie
- Na aanbrengen transponder en wedstrijdnummer door TC


LET OP
Als club moeten we minimaal 2 baan commissarissen aanleveren. Wil je dus meedoen, houd er dan rekening mee dat je ook een uurtje baancommissaris zal moeten zijn. Anders kunnen we als club niet meedoen!

uitleg:
Baancommissaris staat (veilig) op het circuit op een grote betonnen voet, krijgt een portofoon en heeft contact met de wedstrijdleiding. Wanneer een pion wordt geraakt /omgereden krijgt de deelnemer een tijdstraf. De baancommissaris registreert dit en geeft dat door aan de wedstrijdleiding. Daarnaast is het fantastisch om te midden van de langsvliegende Volvos te staan. Baancommissaris zijn duurt ongeveer 60 minuten.
Sponsors  |  Gebruiksaanwijzing  |  Credits & Copyright