Haags Openbaar Vervoer Museum
Datum: 20-10-2013
Locatie: Den Haag

Dit is een door V3C georganiseerd evenement

Zondag 20 oktober gaat de Volvo 300 Club op excursie naar het Haags Openbaar Vervoer Museum. Het Volvo 480 register zal ons vergezellen tijdens deze excursie.
alhier zullen we de collectie bussen en trams uit de Haagse regio bekijken tijdens een rondleiding door het museum. Na deze rondleiding krijgen we een broodje kroket en een drankje geserveerd in het restaurant van het museum. Tijdens het verorberen van deze lekkernij kunnen we genieten van historisch beelden die worden afgespeeld in het restaurant. Vervolgens zullen we een rondrit per historische bus langs een aantal Haagsche bezienswaardigheden maken. Deze bus zal gereden worden door onze ledenadministrateur die bij het museum vrijwilliger is. Na de rondrit zit de dag er op en kan iedereen naar huis.

Het programma is als volgt:
13.00 uur Museum geopend voor bezoekers/excursiegangers
13.30 uur Start van rondleiding
14.30 uur Lunch in het restaurant
15.00 uur Vertrek bus voor rondrit
16.30 uur Einde programma
17.00 uur Sluiting van museum voor bezoekers

Vooraf zal er een tourtocht worden uitgezet die om 13.15 uur eindigt bij het museum. Deze rit start om 11.30 uur vanaf de carpoolplaats Gouda aan de Goudse poort. Geen zin in de toertocht? Geen probleem er kan ook op eigen gelegenheid naar het museum worden gereden. De kosten voor deze dag bedragen 5 euro per persoon voor leden. Voor niet-leden is het bedrag 10 euro. Aanmelden via evc@volvo300club.nl geef duidelijk aan met hoeveel mensen je komt en of je wel of geen gebruik maakt van de tourtocht vooraf. Inschrijven kan tot uiterlijk 8 oktober.

Sponsors  |  Gebruiksaanwijzing  |  Credits & Copyright