Volvo Klassieker Beurs
Meerdaags evenement: van 28-09-2013 tot 29-09-2013
Locatie: Autotron Rosmalen

Dit evenement wordt niet door V3C zelf georganiseerd!

De Volvo Klassieker Beurs 2013 (VKB 2013) wordt gehouden op zaterdag 28 en zondag 29 september van 10.00 tot 17.00 uur in het autotron van Rosmalen.

Iedereen met belangstelling voor klassieke Volvo's is welkom, een lidmaatschap is niet vereist.

De entree is 9,- ,en voor kinderen tot 12 jaar is de entree gratis.

Website: http://www.volvobeurs.nl

In de afgelopen 22 jaar is de VKB uitgegroeid tot een van de grootste evenementen voor klassieke Volvo's. Georganiseerd door Volvo liefhebbers onder leiding van de Volvo Klassieker Vereniging.

Op de VKB vindt u klassieke Volvo's en bijbehorende onderdelen, maar ook verwante artikelen zoals smeermiddelen, gereedschappen, literatuur en miniaturen. Naast onderdelenleveranciers, restaurateurs, autobedrijven, handelaren in automobilia en particuliere aanbieders zijn ook de Nederlandse en Belgische Volvo verenigingen vertegenwoordigd. Bezoekers krijgen zo een goed beeld krijgt van het Volvo klassieker gebeuren.

Thematentoonstelling: de duett
Ter gelegenheid van het 60 jarig jubileum staat de duett dit jaar in de schijnwerpers!

Stand van de Volvo 300 Club
Uiteraard is de V3C er ook dit jaar weer bij. De 300-serie mag niet ontbreken in dit Volvocircus. Dit jaar is het thema 'de sedan', omdat deze dit jaar 30 jaar is geworden. Op de stand zullen verschillende uitvoeringen van de sedan te bewonderen zijn!

Daarnaast zijn er altijd een of meerdere aanspreekpunten voor diegenen die geinteresseerd zijn in 'ons' verhaal. Het verhaal van de compacte Nederlandse Volvo. Hiermee presenteren we ons als enthousiaste en levendige club, die zich prima kan meten met de clubs van de 'grotere jongens'.

De stand van 2 jaar terug zag er zo uit:De flyer van dit jaar:Sponsors  |  Gebruiksaanwijzing  |  Credits & Copyright