Najaarstoertocht *GEANNULEERD*
Datum: 20-10-2012
Locatie: Heerde

Dit is een door V3C georganiseerd evenement

Wegens te weinig aanmeldingen geannuleerd, de tocht zal worden verplaatst naar een nader te bepalen moment, wellicht ergens in het voorjaar.

De tocht zal dwars door NO-Veluwe lopen en langs het IJsselland. Bos, heide, platteland, stad en uiterwaarden komen allemaal aan bod. Hopelijk zijn de herfsttinten dan volop aanwezig!

Locatie (zowel start- als eindpunt):
Assendorperstraat 25
8181 SJ Heerde


Bij ontvangst vanaf 10:30uur zijn er koffie en koekjes en is er tijd voor een babbeltje. Lunchen kunt u bijvoorbeeld in Hattem, als het goed is komt u daar ergens tussen 12:00uur en 13:00uur doorheen. U kunt natuurlijk ook gewoon zelf boterhammetjes meenemen. Er zijn onderweg mooie plekjes genoeg om even wat te nuttigen.

Vertrek rond 11:30uur. De organisator vertrekt zelf uiterlijk om 12:00uur, als laatste.

Aantal km's is ongeveer 100.
Geschatte duur: 2uur / 2,5uur zonder pauzes.

Er zijn drie advies pauzeplekken aangegeven, maar daar kan vanaf geweken worden.

Aanmelden kan via evc@volvo300club.nl tot 18 oktober (20:00uur) o.v.v. naam, lidnummer, type auto en aantal inzittenden.

Vóór vrijdag 19 oktober 20:00uur krijgt u de route toegestuurd, zodat u deze alvast kan uitprinten en bestuderen. Er is ALTIJD de mogelijkheid dat er een routebeschrijving voor u klaar ligt bij aankomst, geef dit dan wel alvast even aan bij aanmelding!

Het is geen puzzeltocht. Navigatiesysteem is handig; u kunt a.d.h.v. de beschrijving de route altijd terugvinden.

Er zijn geen kosten aan verbonden.

Ook Daf's en 'vreemde' Volvotypen worden toegelaten, maar het liefst komt u gewoon met de 300. Bestuurders van andere automerken worden bij aankomst vriendelijk doorverwezen naar de plaatselijke zielenknijper. Of u stapt als navigator/passagier in bij één van de mensen met gezond verstand ;)

Bij een hele lage opkomst gaat de tocht niet door. U krijgt dit uiterlijk donderdagavond 18 oktober door.

Sponsors  |  Gebruiksaanwijzing  |  Credits & Copyright