Youngtimerfestival
Datum: 06-05-2012
Locatie: Herten (Duitsland)

Dit evenement wordt niet door V3C zelf georganiseerd!

Aankondiging via Freddy de Wildt:

Dit evenement wordt gehouden op een groot terrein bij een voormalige mijn. Er zijn verschillende parkeerplaatsen, terreinen. Vorig jaar zijn, ondanks dat het af en toe miezerde, rond 1600 voertuigen op afgekomen en een veelvoud van bezoekers.

Er was live muziek op een groot podium. Live muziek hield op bij het afnemen van een concours de Élégance ofwel Fahrzeugpräsentationen auf dem Roten Teppich vor der Show-and-Shine-Bühne. Verder is er cateringmet complete maaltijden voor een bescheiden prijs. Ook zijn er diverse stand waar hardware wordt verkocht.

Ontspannen, zo ervaarde ik de sfeer. Door over het terrein te wandelen kwam ik allerlei autos tegen die in mijn jeugd tot het straatbeeld behoorden, maar die je nu echt amper nog tegenkomt. Leuke gespreksstof, was er samen met Ed van Duyl. Evenement is tot onze aandacht gekomen door ons Duitse clublid Peter Büning.


Het is in Duitsland, maar na passeren van de grens is het nog geen 100 km. Bij meerdere Nederlandse autoclubs is het evenement ook bekend, zelfs die er een officieel evenement van maken. Parkeren rond het terrein is gratis, maar voor 10,- kun je op het tentoonstellingsterrein parkeren. En je krijgt echt veel aandacht van een zeer gevarieerd publiek!

Ben boven een berg gaan staan om foto's te maken. Met de 2 fotos in bijlage had ik nog geen compleet overzicht gemaakt!
Leuk evenement, en hoop dan ook op een leuke opkomst!

FreddyOnderstaand de link

http://youngtimervestival.de/
Sponsors  |  Gebruiksaanwijzing  |  Credits & Copyright