Volvo Klassieker Beurs 2012
Meerdaags evenement: van 13-10-2012 tot 14-10-2012
Locatie: Nieuwegein

Dit evenement wordt niet door V3C zelf georganiseerd!

De Volvo Klassieker Beurs 2012 (VKB 2012) wordt gehouden op zaterdag 13 en zondag 14 oktober van 10.00 tot 17.00 uur in de "HOME BOXX", Symfonielaan 1 in Nieuwegein (homeboxx.nl).

Iedereen met belangstelling voor klassieke Volvo's is welkom, een lidmaatschap is niet vereist.

De entree is € 9,- , vrouwelijke bezoekers betalen € 5,- en voor kinderen tot 12 jaar is de entree gratis.

Website: http://www.volvobeurs.nl

In de afgelopen twintig jaar is de VKB uitgegroeid tot één van de grootste evenementen voor klassieke Volvo's. Georganiseerd door Volvo liefhebbers onder auspiciën van de Volvo Klassieker Vereniging.

Op de VKB vindt u klassieke Volvo's en bijbehorende onderdelen, maar ook verwante artikelen zoals smeermiddelen, gereedschappen, literatuur en miniaturen. Naast onderdelenleveranciers, restaurateurs, autobedrijven, handelaren in automobilia en particuliere aanbieders zijn ook de Nederlandse en Belgische Volvo verenigingen vertegenwoordigd. Bezoekers krijgen zo een goed beeld krijgt van het Volvo klassieker gebeuren.

Naast deze invulling van de VKB zetten we met de VKB 2012 verdere stappen naar "contact en beleving".

Thematentoonstelling: 30 jaar Volvo V700
Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert de Volvo V700 Vereniging een tentoonstelling in de vide. Het horecaterras op de verdieping hierop een mooi uitzicht!

Stand van de Volvo 300 Club
Uiteraard is de V3C er ook dit jaar weer bij. De 300-serie mag niet ontbreken in dit Volvocircus. Vaste ingrediënten zijn: bijzonder mooie V300's in een goed aangeklede tent/stand, waar artikelen uit de clubwinkel en van 'Born Built Beauties' te vinden zijn (catalogi zijn uitgebreid).

Daarnaast zijn er altijd één of meerdere aanspreekpunten voor diegenen die geïnteresseerd zijn in 'ons' verhaal. Het verhaal van de compacte Nederlandse Volvo. Hiermee presenteren we ons als enthousiaste en levendige club, die zich prima kan meten met de clubs van de 'grotere jongens'.

De stand van vorig jaar zag er zo uit:De flyer van dit jaar:

Sponsors  |  Gebruiksaanwijzing  |  Credits & Copyright