Volvo Klassiekerrit 2e Pinksterdag
Datum: 28-05-2012
Locatie: Liempde

Dit evenement wordt niet door V3C zelf georganiseerd!

Ook dit jaar is Volvo Van Roosmalen en Volvo De Beemd tijdens het traditionele Oldtimer festival “Terug in dun Ted” hoofdsponsor van dit evenement.

Dit unieke gebeuren vindt plaats, op 28 mei, 2e Pinksterdag in Liempde (gemeente Boxtel).

Evenals bij voorgaande edities staat er op deze klassiekerdag weer een rit gepland met bijzondere en klassieke Volvo’s.

Bent u in het bezit van een Volvo van / voor modeljaar 1996, dan nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan deze bijzondere Volvo klassiekerrit.

Deze dag begint met ontvangst in het pittoreske Liempde waar u zich kunt aanmelden en kennis kunt maken met de vele bijzondere deelnemende Volvo’s en hun eigenaren.
Maar ook met vele andere klassiekers, tractoren, antieke fietsen en dergelijke. Het aanmelden is van 09.30 tot 10.15 uur, waarna u om 10.30 uur vertrekt onder het zegende gebaar van de pastoor voor een prachtige rit door het Brabantse land. Er staat een tussenstop gepland bij de vestiging van Volvo Van Roosmalen in Tilburg waar directeur Mark van Roozendaal en zijn medewerkers u gastvrij zullen ontvangen. Uiteraard met koffie en iets lekkers en zal hij u kennis laten maken met alles wat met Volvo te maken heeft maar ook met een paar hele bijzondere Volvo’s. Zoals de door ons zelf gebouwde volledig elektrische V50 en de Caresto T6 Roadster. Deze laatste is uniek omdat er maar een door Leif Tufvesson gebouwd is.
Na deze pauze vertrekt u voor het 2e deel van deze rit die weer eindigt in Liempde. Hier zullen wij dan de trofee voor de mooiste klassieke Volvo uitreiken.

Deelname aan deze bijzondere dag is voor Volvo eigenaren gratis, evenzo voor hun passagiers (max. 2 personen). Ook ontvangt u een lunchpakket en een uniek rallyschild behorende bij deze dag.

Meld u aan voor 31 april via het bijgevoegde inschrijfformulier of via mail harrysmulders@debeemd.nl.

Vergeet niet om alle relevante gegevens te vermelden zoals naam, adres, emailadres, telefoonnummer en type Volvo met modeljaar.

Kijk voor extra informatie op terugindunted.nl of bel met Harry Smulders 0499-330033.

Met vriendelijke groeten,


Harry Smulders
Directeur Relaties
Volvo Van Roosmalen Groep
Sponsors  |  Gebruiksaanwijzing  |  Credits & Copyright