V3C Diagnosedag & Onderdelenbeurs
Datum: 10-03-2012
Locatie: Heerde (regio Apeldoorn/Zwolle)

Dit is een door V3C georganiseerd evenement

Een vaag elektrisch probleem, een raar geluid tijdens het rijden, een rammeltje als je naar links stuurt, veel toeren met de Variomatic, een trillend stuur, een motor die niet goed stationair loopt of smoort als je vol gas geeft. En noem ze maar op, problemen waar iedereen die een wat oudere auto vanzelf mee te maken krijgt. Het leuke aan een V300: het is vrijwel altijd eenvoudig op te lossen als de juiste diagnose gesteld is.

Dit kan op de 1e V3C Diagnosedag. Samen met leden van de TC en andere clubleden wordt het probleem aan de auto onderzocht en eventueel ter plekke gerepareerd, U zult vast niet de enige zijn met een probleem; kijk tijdens het diagnosticeren mee bij andere clubgenoten en verrijk uw kennis of pas eerder opgedane ervaring toe bij het oplossen van problemen.

Mocht een probleem niet zonder speciaal gereedschap, hefbrug, knoeien met olie of andere vloeistoffen of nieuwe onderdelen op te lossen zijn, dan kan het probleem tijdens de 1e sleuteldag van 2012 op 21 April opgelost worden.

Het aantal mogelijke inschrijvingen is bereikt, voor de Diagnose kunt U zich helaas niet meer opgeven; kijken bij de diagnoses en de onderdelenbeurs is uiteraard mogelijk!

Tevens is er deze dag een onderdelenbeurs, het gamma van Born Built Beauties en een verscheidenheid aan NewOldStock onderdelen zijn aanwezig.

Locatie: De loods, gelegen aan de Keuterstraat 7a te Heerde.
De deur gaat open vanaf 10:00, aanvangstijd 11:00, verwachte eindtijd 16:00.
Zelf boterhammetjes voor de lunch meenemen
Koffie, fris en koekjes worden geregeld.

Namens de TC tot ziens op dit evenement,
Anjo

Sponsors  |  Gebruiksaanwijzing  |  Credits & Copyright