Sleuteldag Ermelo
Datum: 02-10-2010
Locatie: Garage Mastenbroek, te Ermelo

Dit is een door V3C georganiseerd evenement

Wat maakt een hobby als deze nou mooier, dan gezellig met andere liefhebbers lekker knutselen aan de auto's! Deze gelegenheid is er op de Sleuteldagen. Op 2 Oktober aanstaande zijn we weer te gast bij Garage Mastenbroek te Ermelo. Leden van de Volvo 300 Club kunnen op deze dag weer klussen aan de eigen auto.

Tot 23 september kan er ingeschreven worden door een email te sturen naar tc-anjo@volvo300club.nl

LET OP, de brugtijd is reeds volledig ingeroosterd; U kunt zich tot 23 september enkel nog inschrijven voor klussen waar geen brug voor nodig is!!


Vermeld in de aanmeldings-email:
- je naam
- lidnummer
- kenteken van de auto waarmee je komt sleutelen
- de klussen die je wilt doen
- hoelang je een hefbrug nodig denkt te hebben
- ivm TC planning, de sleuteldaglocatie/datum, dit vermakkelijkt onze administratie.

Er is via de aanmeldingsmail ook een overleg met TC-leden mogelijk hoe een klus het beste aangepakt kan worden, wat eventuele valkuilen kunnen zijn en welke documentatie / onderdelen er voor de klus benodigd zijn, in overleg kan de TC speciaal gereedschap ter beschikking stellen tijdens het uitvoeren van de klus.

U heeft de mogelijkheid om tegen gunstige tarieven onderdelen bij de desbetreffende garage te bestellen; dit kan door onder vermelding van je kenteken en de benodigde onderdelen een mailtje te sturen naar jan.mas@planet.nl

Voor dit evenement is een eigen bijdrage van 5,- per persoon verplicht.

Wij willen U er op wijzen dat het sleuteldagreglement gewijzigd is, klik hier voor de laatste versie van het sleuteldagreglement!

Namens de TC, tot ziens op dit evenement!
Anjo
Sponsors  |  Gebruiksaanwijzing  |  Credits & Copyright