Carburateurcursus Rossum
Datum: 13-02-2010
Locatie: Nederland

Dit is een door V3C georganiseerd evenement

Cursus 13 Februari is Volgeboekt! Inschrijven niet meer mogelijk

De locatie van deze cursus is:

Autobedrijf Cretier
Kerkstraat 4
Rossum

meer info over locatie en route is te vinden op:
www.sleepservice.nl

De begintijd is 10 uur, verwachte eindtijd rond 3 uur.

Er zijn inmiddels al een redelijk aantal aanmeldingen binnen gekomen. Niet te lang wachten met inschrijven dus, want de limiet ligt op 25 personen. (te laat, VOL)

Inschrijven kan via email (techniek@volvo300club.nl)
Het evenement is alleen toegankelijk voor leden, vermeld dus bij de aanmelding niet alleen je naam, maar ook even je lidnummer.

Tot ziens op 13 Februari!!

inhoud van de cursus

De inhoud van deze dag is als volgt:

Het bestaat uit 2 delen; het eerste deel is vooral theoretisch, met een uitleg over de werking van een carburateur, met nadruk op de specifieke eigenschappen van de carburateurs van de B14, B172k en B200k motoren.
(kort gezegd; de constant-vacuĆ¼m carburateurs van de B19 worden buiten beschouwing gelaten)

Het tweede deel van de cursus is een wat praktischer gedeelte waarin de revisie c.q. reiniging en controle van de verschillende types carburateurs behandeld wordt.
Dit gebeurt met name aan de hand van de aanwezige technische voorschriften, met specifieke aandachtspunten voor de eigenaardigheden van de diverse carburateurtypes, zak ik wat vertellen over praktijkervaringen met reparatie- en schoonmaakmethodes.

De bijbehorende informatie, evenals tekeningen en diagrammen van de uitleg voor de pauze, krijg je als handout mee naar huis.
Sponsors  |  Gebruiksaanwijzing  |  Credits & Copyright