Jaarlijkse BBQ
Meerdaags evenement: van 12-06-2010 tot 13-06-2010
Locatie: Huize van Bodegom te Oosterhout NB

Dit is een door V3C georganiseerd evenement

Geachte leden/ niet-leden

Geachte leden,

Op het moment dat ik dit bericht schrijf is het bijna herfstachtige, druilerige zondag in het voorjaar. De zon doet zijn best om door het wolkenpak te stralen. Echter vandaag zonder veel resultaat.

Hoe anders kan het zijn op 12 en 13 juni, wanneer de jaarlijkse BBQ in de buitentuin van huize van Bodegom plaats vindt. Vooraf aan deze BBQ is weer een ontspannende, maar uitdagende toerrit uitgezet welke tevens als alternatieve routebeschrijving kan dienen. 'Lands wegen zijn er veel en iedere keer lukt het de organisatoren u te verrassen met een orgineel parcour.

Op het forum (http://forum.volvo300club.nl/) is al geïnventariseerd welke wensen er voor de BBQ bestaan. De organisatie doet dit jaar zijn best om, binnen de financiële mogelijkheden, de kwaliteit van de BBQ nog verder te verbeteren.

Graag heten we u van harte welkom op een leuke en ontspannen manier kennis te maken met de andere clubleden. Laat deze kans niet schieten en geef u op bij v3c-evc@gmail.com

Met vriendelijke groet,
Erik van Oostveen
V3C-EVC

Hieronder volgen de aanmeldgegevens en kosten:
Het Grote V3C Toertocht-, BBQ- Stap- en Slaapweekend 2010!!!

Wegens doorslaand succes, willen we jullie ook dit jaar uitnodigen om de zomer te beginnen met:

Het Grote V3C Toertocht-, BBQ- Stap- en Slaapweekend!!!

Waar:
Oosterhout (NB), Huize Bodejodel

Wanneer:
12-13 Juni

Wat:
12 Juni: Toertocht met aansluitend de BBQ
13 Juni: Uitslapen en ontbijt!

12 Juni: De Toertocht!

Ook dit jaar is het de bedoeling om het weekend te beginnen met een toertocht. Hierover zal binnenkort meer informatie bekend worden. 1 Ding staat vast: Het eindpunt is weer in Oosterhout alwaar ons een uitgebreide en gezellige BBQ te wachten staat!

12 Juni vanaf ca. 17:00 uur: De BBQ!

De BBQ wordt geheel verzorgd. Het eten, drinken en de BBQ's staan ijskoud/roodgloeiend (doorhalen wat niet van toepassing is) voor jullie klaar. Je moet wel je eigen vlees bakken natuurlijk). De voorgaande jaren was het vreselijk gezellig en dit jaar gaan we dat natuurlijk dik overtreffen. Zo gezellig was het in 2009.

Dit jaar zullen we geen gebruik maken van de service van een BBQ-cateraar. De voorgaande jaren viel er niks te klagen over het eten, maar de balans was niet perfect. Sommige dingen waren na een half uur op en van andere dingen aten we een week later nog. Daarom zullen we dit jaar een aangepast menu hebben waarvan we denken dat dit nog beter afgestemd is op de wensen van de bezoekers.

tientallen stokjes verse, gamarineerde kipsaté,
diverse soorten grillworsten,
hamburgers,
spareribs (!)
diverse salades en rauwkost
frites en brood
Vruchtensappen,
Frisdrank,
Bier,
Wijn,
Koffie,
Te veel gelach en gezelligheid,
Etc...
Afgelopen jaar hebben we zelf weer een klein bedrag bij moeten leggen en dat willen we liever niet nog een keer doen. Gelukkig springt dit jaar de EVC financieel bij waardoor de prijs voor leden zelfs lager uitvalt dan vorig jaar.

Dit jaar is de clubledenprijs voor de BBQ in zijn geheel ongeveer 15,- P.P.
Niet-leden zijn net zo welkom als de clubleden, maar zij betalen 20,- P.P. (het loont dus zeker om nog snel clublid te worden als je dit nog niet bent!)


Het enigewat iedereen zelf mee moet nemen is een stoel voor jezelf, want daar heb ik er niet genoeg van.

Na de BBQ is er de mogelijkheid om de gezelligheid van het uitgaanscentrum van Oosterhout uit te proberen (voor eigen rekening) of om gezellig in de tuin te blijven natafelen (gratis).
Natuurlijk kan iedereen blijven slapen mocht je zo laat niet meer naar huis kunnen/willen. Je slaapspullen moet je zelf meenemen, maar voor een uitgebreid ontbijt wordt gezorgd!
brood
koffie
thee
melk
jus d'orange
gebakken/gekookte eieren (met kaas en/of spek)
divers beleg
etc...
De kosten van het ontbijt zijn voor leden 2,- P.P. Niet-leden betalen hiervoor 3,- P.P.

Vorig jaar bleek dat er ca. 10 mensen in de woonkamer kunnen slapen. De zolder was vorig jaar nog bruikbaar als slaapruimte, maar die is inmiddels bezet door onze 2 oudste kinderen en er staat nu een bank extra in huis. De kans is zeer groot dat er meer dan 10 mensen blijven slapen. Het kan dus zijn dat je in de tent zult slapen. Hou hier rekening mee met het uitzoeken van je slaapspullen.

Meld je aan via evc@volvo300club.nl

Vermeld in de e-mail duidelijk je lidnummer en de onderdelen waaraan je mee wilt doen:
Toertocht: Gratis
BBQ: Leden: 15,- / Niet-leden 20,-
Ontbijt: Leden 2,- / Niet-Leden 3,-

Tot 12 juni!
Sponsors  |  Gebruiksaanwijzing  |  Credits & Copyright