Advertenties

Volvo 340:Goede nieuwe baas gezocht voor mijn 340's (en 440)
Geplaatst op:22-11-2019
Geplaatst door:Bart Bierens
Email adres: b.bierens@gmail.com
Woonplaats:Bladel (Noord Brabant)
Bericht:Wegens aankoop eigen huis binnen afzienbare tijd ben ik van plan mijn hobby in te krimpen. Daarom zoek ik eventueel een nieuwe baas voor mijn auto's die er wat meer tijd voor heeft.

Het betreft de volgende auto's:

Volvo 340 GL(T) Special, een rode 3-deurs automaat in sublieme conditie. Zeer veel aan gedaan in de afgelopen jaren, rijdt werkelijk voorbeeldig. Zo'n 140.000km op de teller. Deze af fabriek al luxe uitgeruste auto zit bovendien heel riant in de opties, gelijk aan de 360 GLT en nog veel meer extra's. Leuk om te vermelden: de enige rode GL Special die ik ken. De ideale auto voor wie graag een 360 GLT combineert met een vario.
(Kan eventueel geleverd worden met nieuwe apk)

Volvo 340 GLE Millionaire. Staat helaas alweer enkele jaren in de stalling wegens tijdgebrek. Wel in mooie conditie en rijdend weggezet, met zo'n 150.000km op de teller. Heeft bovendien nog wat extra opties ten opzichte van de al heel uitgebreide standaard. Leuk detail: gelimiteerde oplage van 125 stuks, waarvan er nog slechts een stuk of 3 bestaan.

Volvo 440 GL+ (Freeway). Erg leuke vroege 440, in mooie staat met de geliefde snelle 1.7 multipoint injectie. Met zo'n 140.000km net ingelopen. Bijzonder voor een 440: geen roest en alles werkt. Het grote nadeel is dat de rode lak zwaar verschoten is. Het is een fijne reiswagen die ongeveer een jaar geleden in de stalling is gezet omdat ik het zonde vond de winter door te rijden.

Spreken één of meer auto's je aan, neem gerust contact op voor meer info.
Ze hoeven niet de hoofdprijs op te brengen, ik vind het vooral zonde als ze nog jaren in de stalling niks staan te doen.

Tevens ook nog vele nieuwe en gebruikte onderdelen en accessoires te koop.


Sponsors  |  Gebruiksaanwijzing  |  Credits & Copyright