Advertenties

Onderdelen:witte 340 winner special body met kenteken alles behalve motor en bak
Geplaatst op:27-10-2019
Geplaatst door:Gerben Broekhuis
Email adres: gerbenbroekhuis@gmail.com
Telefoonnr:+31627626796
Woonplaats:Voorst
Bericht:Goedemiddag.
Te koop een complete body met interieur van een witte Volvo 340 winner special. Gebruikt als donorauto voor de handbak en de motor. Die zijn beiden dus ook niet meer aanwezig. Evenals de voorveren. het geheel rolt nog wel.
Én nog leuker, er zit een kenteken bij. Het is dus een ideale basis om op te knappen of om het kenteken te gebruiken op een goede 340/360 zonder kenteken of als een project dat de weg op moet.

Ik had de auto gekocht met het idee om hem op te knappen, de dorpels zijn ernstig verroest en er hebben ooit sierranden om de spatborden gezeten, die zijn dus ook roestig. Verder is het een prima auto. Interieur, ramen, deuren noem t allemaal maar op, alles zit er bij. Leuk detail, er zit ook een originele achterspoiler op, niet het lipje maar de grote variant.
Onderdelen zijn ook te koop.

Te koop, omdat mijn eigen 340 niet meer goed liep, de motor uit deze omgebouwd en toen meteen de handbak er achter gehangen.

Nu staat hij mij in de weg. Ik kan alles wel bewaren voor de onderdelen, maar een beetje netheid om het huis is wel lekker, het is hier al zowat een autosloperij.

Omdat er nog een kenteken op zit, de onderdelen los prijzig zijn en omdat ik dat het waard vind, is mijn vraagprijs voor het geheel €400,-
Voor losse onderdelen ligt het er aan wat je nodig hebt.

liever mailen dan bellen, ivm werk.
Als je foto's wil, dan graag dat ook even mailen, aangezien het uploaden niet gaat zoals ik het wil haha.

Groetjes Gerben Broekhuis.


Sponsors  |  Gebruiksaanwijzing  |  Credits & Copyright