Advertenties

Onderdelen:Volvo 440 GL+ met 1.7 multipoint injectie motor
Geplaatst op:13-05-2019
Geplaatst door:General Custom / Bart Bierens
Email adres: b.bierens@gmail.com
Woonplaats:Bladel (Noord Brabant)
Bericht:Wegens plaatsgebrek mag mijn Volvo 440 weg... Om te restaureren, lekker in te rijden of om het motorblok in een 340 1.7 te leggen.

Deze auto is een jaar of 4 geleden als sloopredder door mijn broer gekocht en helemaal opgeknapt. Technisch is deze auto dus in goede staat. Sinds vorig jaar is de auto in mijn bezit gekomen, eigenlijk omdat ik de 1.7 multipoint injectie in mijn 340 wilde leggen. Dit is namelijk de ideale auto voor zo'n ombouw.
Ik vind/vond het echter zonde om zo'n relatief goede 440 te slopen, waardoor ik er zelf een half jaartje naar volle tevredenheid in heb gereden. 's Winters is ze in de stalling komen staan.

Kilometerstand is rond de 140.000km, vorig jaar groot onderhoud gehad. Technisch in zeer goede staat. Niet op bespaard. Een paar weken geleden heb ik een rondje gereden, en perfect starten.
Carrosserie is deukvrij. De lak is verkrijt (nog wel op te halen met poetsen), verder één kras over de bestuurdersdeur en bij het lassen van de achterste wielkast is het metaal aan één kant wat gaan trekken.
Het interieur is er één van de luxere; dit komt uit een 440 Nordic uit 1995 met o.a. hoogteverstelling, stoelverwarming en lendensteun.
Qua accessoires zit er veel leuks op, kom het ervaren.
APK tot 14-7-2019, nieuwe apk zal niet zo'n probleem zijn.

O ja, de achterbank ligt plat, en achter de voorstoelen ligt het afgeladen vol met nieuwe en gebruikte reserveonderdelen en accessoires. Bij deze reserveonderdelen zit bijna alles wat nodig is voor de ombouw van een 340 1.7 naar multipointinjectie dubbel.

Vraagprijs: €850


Sponsors  |  Gebruiksaanwijzing  |  Credits & Copyright