Advertenties

Volvo 340:volvo 340 GL
Geplaatst op:04-03-2019
Geplaatst door:Emiel Pit
Email adres: emielpit5@gmail.com
Telefoonnr:0658870673
Woonplaats:TUK
Bericht:Te koop leuke volvo 340 GL voor €750, met zelfs GL op het kenteken hoe cool is dat. De auto gaat weg omdat het toch teveel auto is en ik graag weer een wat kleinere auto wil. (eventueel in te ruilen tegen een peugeot 205, fiat cinqencento 1,1, fiat panda 141 of een volkswagen steilheck met ruime apk).

De auto heeft een ruime apk tot 18-1-20, dus je kan er mooi mee vooruit, De auto is ook erg voordelig in de verzekering omdat hij als oldtimer verzekerd kan worden.

Aan de auto is door de vorige eigenaar het één en andere vervangen waaronder; een aantal pakkingen, uitlaat en zgan banden rondom.
Ik heb de oppervlakte roest aangepakt en opnieuw gespoten.

Bij de auto zitten 3 originele sleutels en de boekjes.

De auto is voorzien van een variomaticbak die lekker soepel opgang komt, dit zorgt voor een lekker rustige wegligging, maar als je goed op het gas trapt schiet hij vooruit.

Voor een meerprijs zitten er een aantal onderdelen bij, hella verstralers met een bijpassende grill (zie de één na laatste foto),3 radio's waaronder de originele en de mc27 bak die erin zit, ik heb de klep van het dashboard nog die zit er gewoon bij.

Ik sta open voor een goed bod, of eventueel een ruil tegen een leuke wat oudere hatchback.

U kunt mij altijd bellen, mocht ik niet opnemen kunt u een bericht via whatsapp sturen. voor meer foto's kunt mij mij bereiken via mail of whatsapp


Sponsors  |  Gebruiksaanwijzing  |  Credits & Copyright